News

Hírek

Itt aktuális híreink jelennek meg.

Abigail fajtagyőztes!  

Abigél Nyíregyházán mindkét nap kitűnő 1. HPJ,  best junior címeket szerzett,  ráadásul vasárnap ő lett a kiállítás legszebb labradorja! 

Kelly úton a championátusok felé! 

A nyíregyházi CAC kiállításon Kelly újabb győzelmekkel örvendeztett meg minket,  ezzel egy lépéssel közelebb került a HUNGÁRIA SHOW CHAMPION címhez. 

Kaposvár Hunting CAC

A vadászkutyák részére rendezett kiállításon előszőr szerepelt együtt anya és lánya, Kelly és Abigél. Mindketten győztesen hagyták el ringet,  Abigél ezzel elkezdte gyűjteni a címeket a Junior Championátushoz,  Kelly pedig egy lépésnyire került a Hungária Show Champion címhez. 

Ruslan Junior Champion! 

Ruslan a pécsi CAC kiállításon újabb győzelmeket szerzett ezzel elnyerte a Hungária Junior Champion címet! 

Komárom ReStart Show 2021

9 hónnap kihagyás után június első hétvégéjén újraindult a kiállítási szezon. 2 fiatal kutyával Ruslánnal és Abigéllel. vettünk részt a 3 napos kiállítási maratonon amit egy special retriever kiállítás is szinesített.  Ruslán 2x kitünő 1 HPJ címet szerzett nagy lépést téve a bajnokki cím felé,  Abi  pedig minden nap odaérrt a dobogóra a népes mezőnyben a special shown kitünő 2 minősítéssel! 

Készülünk! 

Bízunk benne,  hogy hamarosan indulgat a kiállítási szezon.  Mindent megteszünk,  hogy kutyáink felkészülten várják az eseményeket és sikerrel vegyék az akadályokat.  Pillanatképek Abigél,  Ruszlán és Janka felkészüléséből. 

Kelly és Buddy babák 7 hetesen♥🐾

Sikeres vizsgák Jankával! 

HJCH Halászi Dark Diamond Bianka 'Janka' ma sikeres tenyészszemlét, képesség és magatartásvizsgát tett a Magyar Retriever és Vizikutya Egyesület szervezésében❗♥🐾

Kellemes húsvéti ünnepeket! 

2021. március 8 án megszületett a B alom! 

5 kan és 3 szuka látta meg a napvilágot!  Kelly és a kiskutyák is remekül érzik magukat. Minden kiskutya szerető gazdira talált. 

Új alomterv 2021 tavaszára

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel 2021 tavaszára megismételjük Kelly és Buddy párosítását.  A kiskutyák születése március első felében várható. 

Janka genetikai szűrése

Az eredmény önmagáért beszél! 

Téli életképek

BUÉK 2021!

Kellemes karácsonyi ünnepeket! 

Új kan kiskutya kennelünkben: Amorozza Winner Takes It All 'Ruslan'

Karácsony előtt megérkezett az oroszországi Ammorozza kennelből kennekünk első kan kiskutyája Ruslan!  Köszönjük a bitalmat! 

Abigail első kiállítása: Hungária Minor Puppy Bajnok! 

Abigél a 3 napos békéscsabai Cacib kiállításon kezdett megismerkedni a versenyek világával.  Mindhárom nap kimagasló teljesítménnyel megnyerte saját osztályát és ezzel elnyerte  Hungária Minor Puppy Bajnok címet 3 hónapos és 2 napos korában! 

Janka Junior Champion! 

Janka a Kecskeméti Cacib kiállításon megszerezte 3. győzelmét a fiatal osztályban,  ezzel 10 és fél hónaposan elnyerte a Hungária Junior Champuon címet! 

A alom

Heroes Of Kelly Abigail - velünk maradt új renénységünk
Heroes Of Kelly Amy-Bella
Heroes Of Kelky Allegra
Heroes Of Kelly Aphrotidé
Heroes Of Kelly Ajsa

2920. július 30-án megszülettek Kelly és Buddy kiskutyái

5 kislány látta meg a napvilágot  Minden kiskutyánk szerető gazdira talált,  köszönjük! 

Új alom

Örömmel jelentjük be, hogy augusztus elejére sárga alom születését várjuk! A kölykökre korlátozott számban előjegyzést felveszünk.

Tanulás, felkészítés

Sajnos a koronavírus járvány miatt Kelly munkavizsgája későbbre tolódik, de a tanulásból sosem elég ebben a helyzetben sem hiszen:
"A tanulás a legerősebb fegyver, amivel megváltoztathatod a világot."


BUÉK

 Élményekben és sikerekben gazdag új évet kívánunk minden kutyusnak, gazdinak, tenyésztőnek!

Janka megérkezett kennelünkbe

Halászi Dark Diamond Bianka 'Janka' megérkezett hozzánk és el is foglalta helyét a karácsonyfa alatt, mint a legszebb karácsonyi ajándék. Köszönet a Halászi Dark Diamond kennelnek és Onódi Ferenc Tamásnak!

Sikeres tenyésszemle, képesség és magatartásvizsga

Kelly 2019.. október 20-án Kelly sikeres tenyésszemlét, képesség és magatartásvizsgát tett a Magyar Retriever és Vizikutya Egyesület szervezésében Soponyán az elérhető legmagasabb "Tenyésztésre javasolt" minősítéssel.

Kelly túl van a szűréseken

Ráadásul kitűnő eredményekkel